Het creëren, onderhouden en of behouden van zakelijke relaties blijft een continue uitdaging. Waar wij als mens zijnde meer dan ooit informatie kunnen vinden op het internet is dat in de zakelijke sector niet anders. Bedrijven switchen gemakkelijk van de een naar de ander. Waardoor het belonen van trouwe klanten een ontzettende meerwaarde heeft. Wij vertellen jou hieronder alles over het effect van een zakelijk cadeau.

Wat zijn zakelijke cadeaus

Zakelijke cadeaus zijn producten die zakelijk worden gegeven door een bedrijf aan een relatie, partner of potentiële klant. En dat hoeft niet altijd groots te zijn om indruk te maken. Vaak gaat om het om de gedachte of de boodschap en niet om de inhoud. Dat wordt nog vaak verkeerd begrepen. Maar wil je echt opvallen? Ga dan niet voor de standaard penning of sleutelhangers. Nee! Ga voor een uniek gepersonaliseerd brievenbus cadeau met een heerlijke smakelijke inhoud om maar een voorbeeld te noemen.

Waarom?

Als bedrijf zijnde wil je de top-of-mind gedachte creëren. Wat moet jij je daarbij voorstellen? Stel, jij hebt een assurantiekantoor. Heb jij kennissen of partners met financiële vraagstukken? Dan wil jij dat ze als eerst aan jou denken. Dat is de top-of-mind gedachte. We zien dat veel bedrijven daarmee worstelen en dat ze kapitalen uitgeven aan originele PR-stunts. Maar wij vertellen jou dat dat helemaal niet hoeft.

THNX

Zoek jij naar originele zakelijke cadeaus die aansluiten bij het thema van het jaar? Dan zit je bij THNX aan het goede adres. Al vele grote en mooie bedrijven gingen jou met succes voor. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk en of offerte aan. Want waarom wachten? Spreek je waardering uit. Laat zien dat jij aan je relatie denkt. Wist jij dat alle cadeaus te personaliseren valt!